Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jeugd C eindigt competitie op mooie 3e plek!

Afgelopen donderdag zat er toch wel een beetje spanning op. Jeugd C trad in Dokkum aan tegen de nummer twee, Oer ’t Net. Zelf staan ze derde op de ranglijst en het onderlinge puntverschil is klein. Het werd een ongekend spannende wedstrijd. De eerste twee sets zijn de teams aan elkaar gewaagd maar trekt Oer ’t Net op het eind toch de setwinst over de streep. Dat heeft z’n weerslag in de derde set, die wint Oer ’t Net met duidelijke cijfers. Onze jeugd weet in de laatste set toch nog een extra tandje bij te zetten en zo wordt de einduitslag 3-1 voor Oer ’t Net. Ondanks de teleurstelling over de verloren wedstrijd mag de jeugd supertrots zijn op een mooie derde plek aan het eind van deze competitie! Vanaf januari wordt de competitie opnieuw ingedeeld en beginnen alle teams weer met nul punten. Nieuwe ronde, nieuwe kansen dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *