Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dames 1 pakt draad goed op

Zes punten staan ze ‘los’. Bovenaan de ranglijst, ten opzichte van de nummer 2. Maar dat is allerminst reden om achterover te leunen. Die nummer 2 (concurrent v.v.D.S.O) heeft eerder op de avond al 4-0 gewonnen dus dames 1 weet wat hen te doen staat, als ze hun voorsprong willen behouden. Tegenstander is De Roeken/DVC DS2, afgelopen donderdagavond om 21.00 uur in Dokkum. Zij staan weliswaar op de 8e plaats op de ranglijst maar het is een team dat zo nu en dan verrassend van teams hoger op de ranglijst weet te winnen.

Maar eigenlijk blijkt al snel in de eerste set dat voor deze avond het scenario anders is. Onze dames beginnen goed aan de wedstrijd en weten vrij snel een voorsprong te pakken die ze ook niet meer uit handen geven.

Technisch is het verschil tussen beide ploegen groot, Triumphera is duidelijk een klasse beter. Coach Jan Vonk waarschuwt zijn team echter wel: ‘Ast mei gjist yn ‘e rommelarij, dan krijsto in bananenwedstriid’. Zo nu en dan is het niet fraai wat dames 1 laat zien maar de winst komt geen moment echt in gevaar. Die is afgetekend; 25-12, 25-14, 25-11 en 25-12. Volle winst en dus de voorsprong bovenaan de ranglijst behouden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *