Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dames 1 blijft maar winnen

Ze waren het ook wel aan hun stand verplicht. Wederom in Dokkum, deze keer tegenstander S.V.T. 2. Dames 1 staat nog steeds bovenaan de ranglijst, zes punten ‘los’. S.V.T. 2 staat onderaan met slechts 3 punten uit 10 wedstrijden. Coach Jan Vonk waarschuwt opnieuw zijn team vooraf: “pas op, voor je het weet wordt het een hotseklots-wedstrijd”. Met andere woorden, het team moet het eigen nauwkeurige en snelle spel blijven spelen en niet gaan rommelen. S.V.T. 2 blijkt wel degelijk te groeien als team. Ze beschikken best over wat aanvalskracht en servicedruk. Maar het is vooral de passing en de spelverdeling waar het team nog veel winst kan boeken. Ondanks dat onze dames niet helemaal het spelletje spelen zoals ze kunnen, weten ze de wedstrijd toch relatief eenvoudig te winnen en pakken opnieuw de volle winst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *