Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Jeugd A wint eerste wedstrijd in hogere klasse

Een spannende maar ook een hele mooie wedstrijd. Zo kan de wedstrijd van Jeugd A afgelopen donderdag het beste omschreven worden. De eerste wedstrijd in de A-competitie. Dus best spannend ook voor de spelers. Tegenstander De Roeken/DVC XA1 loopt al even mee in de A-klasse. En dus moeten onze heren en dames aan de bak! De teams zijn behoorlijk aan elkaar gewaagd in deze door sportiviteit gekenmerkte wedstrijd. Er is waardering over en weer voor mooie punten die worden gemaakt. Voor het publiek is het smullen geblazen. Triumphera weet de eerste twee sets te winnen. Een hele knappe prestatie. Toch weet De Roeken/DVC daarna de draad goed op te pakken en zij winnen de derde en de vierde set. Zo is dus een vijfde set nodig om te bepalen wie zich winnaar van deze wedstrijd mag noemen. Dat is lang geleden voor de jeugd die in de B-klasse alle wedstrijden relatief eenvoudig wist te winnen in vier sets. Ze weten echter deze set te winnen en daarmee dus de wedstrijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *