Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jeugd A verliest nipt

Afgelopen donderdag speelde jeugd A de tweede wedstrijd in de A-klasse. Met Tycho en Gwen ziek thuis, stond coach Bert met 7 spelers aan de start van deze wedstrijd. Gelukkig was de enkel van Sara hersteld en was zij wel weer van de partij. Het team begint zeer matig aan de eerste set. Er worden door eigen fouten maar liefst 8 punten op rij cadeau gegeven aan tegenstander SDO, die daardoor op een voorsprong komt die ze ook niet meer weggeven. Zij winnen de eerste set met afgetekende cijfers: 8-25. In de tweede set komt onze jeugd een beetje op stoom. De verdediging staat vaak op de goede plek en drie keer overspelen is meer regel dan uitzondering. Roderick en Freke scoren een aantal mooie punten na mooie set-ups van Carlijn. In deze set weet de thuisploeg al 17 punten binnen te halen ondanks dat SDO ook deze set wint.

De stijgende lijn wordt doorgezet in de derde set. Femke en Eefje serveren steeds diepe ballen en daar heeft SDO duidelijk moeite mee. De lange jongens van de gasten komen niet meer tot harde aanvallen. Amarins blokt zelfs een keer een van de jongens af. Triumphera wint deze set dan ook zeer verdiend met 25-16. Het lijkt er in de vierde set lange tijd op dat er een vijfde set nodig zal zijn om te beslissen wie de winnaar van deze wedstrijd wordt. Triumphera staat steeds een aantal punten voor. Helaas zet SDO een eindspurt in en trekt op het laatste moment de winst van de wedstrijd naar zich toe door met 23-25 de laatste set te winnen.