Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Opnieuw winst voor dames 1!

Op donderdag 25 januari stond de wedstrijd van Triumphera dames 1 tegen Dsvs dames 1 op het programma.

De eerste set begint Triumphera moeizaam. Maar als Lieneke aan zet komt met haar opslag slaat ze een paar punten achter elkaar, waardoor Triumphera voor komt. Jan vraagt een time-out aan bij een stand van 15-12. Na de time-out maakt Greetje een mooie opslag reeks en vindt Triumphera de gaatjes in het spel van Dsvs, waardoor Triumphera met 19-12 voor komt. We winnen de set met 25-13 door een goede smash van Lieneke die via het blok uit gaat.

Triumphera begint de tweede set goed, maar door een aantal persoonlijke foutjes komt Dsvs terug naar een stand van 6-6. Jellianne heeft een paar geweldige opslagen, waardoor Triumphera met 18-7 voorkomt. Door een goede opslag van Nicole en goed samenspel van Triumphera winnen we de set met 25-12.

Dsvs start de derde set sterk en komt voor met 4-3. Daarna komt Tineke aan serve en slaat een mooie opslagreeks. Door goede passes, set ups en aanvallen komt Triumphera op een duidelijke voorsprong van 15-4. De derde set wordt gewonnen met 25-9 door een goede opslag van Lieneke.

Triumphera begint slecht aan de laatste set en komt achter met 3-5. Nadat Jan een time-out aanvraagt, slaat Tineke Triumphera weer terug naar 7-7. Door een paar persoonlijke fouten komt Dsvs voor met 10-11. Triumphera herpakt zich en komt 15-14 voor! Door een paar goede opslagen van Greetje vergroot Triumphera de stand naar 18-14. De laatste set wordt gewonnen met 25-20.

Volgende week wordt er een uitwedstrijd gespeeld tegen Udi in Grou. De wedstrijd wordt gespeeld om half 8.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *