Zoek
Sluit dit zoekvak.

Help ons zoeken: trainers gezocht!

We hebben je hulp nodig! Voor onze jeugd (dus CMV, jeugd c en jeugd A) zijn we dringend op zoek naar trainers. Als bestuur proberen we via verschillende kanalen mensen te benaderen of oproepen te plaatsen. Dit hebben we een tijdje terug ook gedaan. Helaas is het probleem echter opnieuw ontstaan en zijn we opnieuw op zoek naar trainers. Help ons door de oproep te verspreiden op Facebook, Instagram en alle andere sociale kanalen. Maar kijk ook om je heen of jij de trainer kent die we zoeken. Of ben je dat zelf wellicht? Laat het weten aan het bestuur zodat we deze posities zo snel mogelijk in kunnen vullen.

Wil je een afbeelding delen? Dan kun je onderstaande afbeelding gebruiken. Dank je wel alvast!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *