Zoeken
Sluit dit zoekvak.

De Jeugd Sponsor Actie gaat beginnen!

Dit jaar mag Triumphera meedoen met de Jeugd Sponsor Actie van de Poiesz in Kollum! Daar zijn we superblij mee en hebben we veel zin in. Een luide oproep daarom aan alle leden! Vanaf 12 februari kun je de munten die je krijgt bij het afrekenen in de koker van Triumphera storten. En vergeet ook niet om je familie, vrienden en kennissen te vragen hetzelfde te doen. Hoe meer munten de club krijgt, des te groter wordt het bedrag dat de Poiesz Supermarkt in Kollum aan ons doneert.

Doe je mee? We gaan je periodiek op de hoogte houden van de tussenstand. Deze kun je ook 2 keer per week in de winkel en op de website van de Poiesz teruglezen. Ook publiceren we deze periodiek op de site en onze socials. Samen kunnen we door de schouders er onder te zetten ervoor zorgen dat we een mooie opbrengst binnen kunnen slepen! Doe je mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *