Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dames 1 verstevigt koppositie

Dames 1 reisde af naar Sint Annaparochie. Daar wachtte Havot D1 op hen. Havot staat op de één na laatste plek. Coach Jan is op vakantie en dus neemt, door een blessure geveld, Liesbeth deze rol op zich. Belangrijkste aandachtspunt is dat onze dames geen punten laten liggen door gebrek aan concentratie. Vanaf de eerste set blijkt echter al dat de punten wel mee naar Kollum gaan. De dames hoeven niet alles uit de kast te trekken, Havot maakt bijzonder veel fouten en dat blijft eigenlijk de hele wedstrijd het beeld. Triumphera wint met afgetekende setstanden. Concurrent vvDSO laat een punt liggen deze avond en daardoor lopen de dames nóg verder uit. Dat is natuurlijk prettig, wetende dat er nog een wedstrijd tegen vvDSO gespeeld moet worden! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *