Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jeugd C had meer verdiend in wedstrijd tegen koploper

Afgelopen donderdag kwam Oer ‘t net op bezoek, koploper in de competitie van de c-jeugd. De wedstrijd begon goed voor de thuisploeg. Mooie rally’s werden gespeeld en de teams waren aan elkaar gewaagd. Het bleef heel lang spannend maar uiteindelijk werd de set nipt verloren met 27-29. 
Er werden een aantal afspraken gemaakt bij aanvang van de 2e set. Het aantal individuele fouten moest omlaag. Zo werden in de eerste set veel opslagfouten gemaakt, werd er niet gelopen op eenvoudige ballen en werden meerdere netfouten gemaakt. Qua concentratie en inzet moest er dus een schepje bovenop!

Bij vlagen lukte het goed om dit op te pakken. Er werd heel goed drie keer overgespeeld en dat leverde mooi volleybal op. Helaas liet het team op cruciale momenten toch net te veel punten lopen. Oer ‘t net wint de wedstrijd uiteindelijk met 4-0. De c-jeugd had absoluut punten verdiend deze wedstrijd. Al was het maar omdat ze heel goed overspeelden! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *