Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Dames dorpen verliest nipt met 3-4 van Oudega (Smallingerland)

Woensdagavond 13 maart kwam Oudega (Smallingerland) op bezoek. In een uiterst sportieve wedstrijd, trokken we helaas nét aan het kortste eind.

De eerste set verloren we nipt met 24-25. De tweede en derde set waren we op stoom en wonnen we met respectievelijk 25-22 en 25-24. In de vierde set waren we even de weg kwijt, en die ging dan ook met 13-25 verloren. Met een 2-2 ‘ruststand’, gingen we na een sterk bakkie koffie en thee in de pauze, weer vol goede moed verder. We moesten duidelijk weer even warm draaien, want ook de vijfde set ging verloren met 16-25. In de zesde werd er voor iedere punt gestreden, en in het heetst van de strijd moest helaas Karin het veld geblesseerd verlaten. Het immer sportieve Oudega, stond één van haar betere speelsters af, en zo hadden we toch weer een compleet team staan. Uiteindelijk wisten we de zesde set naar ons toe te trekken, en stond er een 25-20 op het scorebord. Helaas duurde de wedstrijd net een set te lang, en verloren we de laatste en alles beslissende set met 17-25. Jammer, we waren zeker aan elkaar gewaagd. De volgende keer harken we die overwinning gewoon binnen, hatsee! 🙌🏻

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *