Zoek
Sluit dit zoekvak.

Belangrijke week voor D1: eerste punten binnen!

Dames 1 speelt deze week twee wedstrijden. Het is voor het team absoluut de belangrijkste week van het seizoen. De kansen op het kampioenschap liggen deze week voor het grijpen. Maar een eenvoudige opdracht is het niet!

Afgelopen maandag stond de inhaalwedstrijd tegen Udi gepland, de nr. 4 van de competitie. Uit ervaring weten de dames dat het beslist een lastige tegenstander is. Het team verdedigt ontzettend goed. En dat bleek ook maandag maar weer. Het publiek werd getrakteerd op prachtige lange rally’s maar voor de speelsters was het hier en daar een uitputtingsslag. Gelukkig werd de wedstrijd uiteindelijk toch met de broodnodige 4-0 gewonnen.

Want…komende donderdag komt vvDSO op bezoek, de nummer 2 van de competitie. Dames 1 heeft maar 1 wedstrijd verloren dit seizoen en dat was tegen vvDSO. Triumphera staat 8 punten ‘los’ en heeft dus wel wat speling. Uiteraard hopen ze donderdag al kampioen te worden! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *