Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jeugd A verliest van DOS

Een ingecalculeerd verlies was het, dat wel. DOS speelt al langer in de A-klasse én speelt ‘buiten mededinging’. Dat betekent dat er (meerdere) spelers in het team zitten die eigenlijk te oud zijn om nog in die klasse te mogen spelen. Zij kunnen dan ook geen kampioen worden, ook al eindigen ze op de eerste plek. Maar ze zijn duidelijk een aantal stappen verder dan onze jeugd. Geen schande dus om te verliezen. Uitdaging is dan om zoveel mogelijk punten te halen in een set. Spelen tegen zulke tegenstanders vraagt een andere inzet en daar groeit het team alleen maar van. Een aantal spelers heeft inmiddels de bovenhandse service redelijk goed onder controle. Zij mochten dat dan ook, in overleg met de coach, deze wedstrijd toepassen. En zo ontwikkelt het team zich toch mooi tijdens dit soort wedstrijden. Soms is het dus gewoon spelen met de blik wat meer gericht op de stip op de horizon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *