Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dames 1 sluit seizoen in stijl af

Ze speelden hun laatste wedstrijd van dit seizoen afgelopen donderdag in Leeuwarden. Kampioen zijn en blijven ze, daar zou de uitslag van deze avond geen verandering meer in aanbrengen. Maar ook deze laatste wedstrijd wilden ze absoluut nog voor de winst gaan. VC058 staat 3e op de ranglijst en is zeker niet de minste tegenstander. VC058 was van plan om voor behoud van hun positie te strijden en hadden dus ook duidelijk een doel voor ogen deze avond.
De teams zijn aan elkaar gewaagd, in het begin van de 1e set loopt de score gelijk op voor beide teams. Triumphera maakt relatief veel persoonlijke foutjes maar wint de set uiteindelijk redelijk eenvoudig met 16-25. In de 2e set is het beeld min of meer hetzelfde alleen heeft VC058 de goede modus gevonden om beter te profiteren van de wisselvalligheid bij onze dames. Het meegereisde publiek wordt getrakteerd op prachtige rally’s en de spanning is volop aanwezig in deze set. VC058 weet die te winnen met 25-23. Het kan dus alle kanten op. Coach Jan Vonk spreekt z’n team aan en wisselt een aantal speelsters. Heel langzaam weet het team het tij te keren en wint het de 3e set met 18-25. In de vierde set laat Triumphera weer een beetje zien waarom ze kampioen zijn geworden maar is het ook vooral te danken aan een lange service-serie van spelverdeelster Nicole dat deze set wordt gewonnen met 14-25. En met deze 3-1 winst sluit dames 1 een prachtig en succesvol seizoen af!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *