Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jeugd C sluit seizoen af met mooie winst

Afgelopen donderdag werden in Kollum de laatste wedstrijden van dit seizoen gespeeld. Voor de C-jeugd kwam VCS uit Surhuisterveen op bezoek. En VCS begon ijzersterk aan de wedstrijd. In no time stonden zij 10-0 voor! Triumphera was wakker geschud en wist op miraculeuze wijze deze achterstand vlotjes weg te werken en won de set met 25-19. In de tweede set pakken ze wel gelijk de draad weer op. Er wordt goed opgeslagen en ook goed verdedigd. Dat leidt tot opnieuw winst; 25-18. In de derde set boort VCS nieuwe energie aan. Afwisselend lijkt het spel soms een beetje op tennis en dan weer wat meer op volleybal. Aan beide kanten wordt goed gespeeld en veel strijd geleverd. VCS wint de set uiteindelijk met 21-25. Onze jeugd zet in de 4e set vanaf het begin flink aan en weet deze uiteindelijk eenvoudig te winnen met 25-14. Een prachtige afsluiter van dit wedstrijdseizoen dus, deze 3-1 winst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *