Zoek
Sluit dit zoekvak.

Leden sponsorcommissie gezocht

Op de ledenvergadering is het onderwerp sponsoring ter sprake gekomen. In een eerder stadium heeft Greetje Dobbinga hier al veel werk in verzet. Echter moeten de plannen ook ten uitvoer worden gebracht. Dit is een belangrijke taak die er o.a. voor zorgt dat de vereniging levensvatbaar blijft. We kunnen hiermee ook verdere contributieverhogingen voorkomen. We zoeken leden die samen met anderen de sponsorcommissie nieuw leven in weten te blazen en aan de slag willen gaan met de mooie plannen.

Wil je meer weten over de plannen die er al wel zijn? Zoek dan contact met Greetje Dobbinga. Wil je meedenken en/of meedoen in de sponsorcommissie? Mail ons dan op info@triumphera.nl of neem contact op met een bestuurslid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *