Zoek
Sluit dit zoekvak.

Oproep: toernooicommissie

Het bestuur heeft het idee gelanceerd om als vereniging een toernooicommissie op te zetten. Het doel van deze commissie is om twee keer per verenigingsjaar een toernooi te organiseren voor de club. Incidenteel zou er ook geholpen kunnen worden bij een extern toernooi, zoals het Buurt- En Bedrijventoernooi.

Op de ledenvergadering hebben we gevraagd welke leden hiermee aan de slag zouden willen gaan. Helaas waren daar geen gegadigden. Daarom doen we via deze weg nogmaals de oproep. Lijkt het je leuk om twee keer per seizoen een toernooi te organiseren samen met nog een paar anderen? Meld je dan nu aan via info@triumphera.nl of neem contact op met een van de bestuursleden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *