Zoek
Sluit dit zoekvak.

Contributies voor het nieuwe seizoen

Zoals voorafgaand aan de ledenvergadering aangegeven heeft het bestuur voorgesteld de contributie aan te passen en de structuur hiervan een te passen. Het voorstel is aangenomen door de ledenvergadering. Dit betekent dat vanaf komend seizoen dat de contributie er als volgt uit zal zien:

De contributie is voortaan gekoppeld aan een specifiek team en zal jaarlijks aangepast worden als de omstandigheden daarom vragen. Denk aan wijziging van een trainer, wijziging van teamgelden, verandering in trainingsuren etc. De nieuwe contributies zijn als volgt:

Dames 1: € 55,-
Dames 2: € 55,-
Dames 3: € 37,50
Dames 4: € 37,50
Heren recreatie: € 37,50
Jeugd B: € 37,50
Jeugd C: € 37,50
CMV: € 30,-

De contributies zijn per kwartaal en worden op de 25e dag van de laatste maand van het kwartaal automatisch geïncasseerd (achteraf dus). Het verenigingsseizoen loopt altijd vanaf 1 juli tot en met 30 juni. De incassomaanden zijn daardoor september, december, maart en juni. Opzeggen van het lidmaatschap moet altijd voor 1 juni gedaan zijn bij de ledenadministratie, omdat er in de statuten een opzegtermijn van 1 maand geld. Het lidmaatschap eindigt dan per 30 juni van dat verenigingsjaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *