Zoek
Sluit dit zoekvak.

VACATURE: Secretaris

Voorafgaand aan de ledenvergadering hebben Sonja Witterholt en Lieneke Hoof het bestuur te gaan verlaten. Beiden waren ze niet herkiesbaar. Na overleg binnen het bestuur vinden we het belangrijk dat in ieder geval de taak van secretaris opnieuw moet worden vervuld en daarom dus 1 vacante positie in het bestuur hebben. Ben jij die betrokken persoon die als secretaris van de club wil fungeren of weet jij welke persoon we hiervoor zouden moeten benaderen? Mail ons op info@triumphera.nl. Daarnaast kun je Sonja Witterholt benaderen om je te laten vertellen wat er bij komt kijken om de taak van secretaris uit te voeren.

Een greep uit haar werkzaamheden: bijwonen van bestuursvergaderingen, notuleren bij bestuursvergaderingen, mee voorbereiden en notulen van de ledenvergadering(en), agenda’s opstellen van de diverse vergaderingen, contact onderhouden met de gemeente, zaalhuur regelen en andere kleine voorkomende werkzaamheden.

Zonder secretaris geen goed functionerend bestuur. En zonder dat geen goede functionerende vereniging. Help jij de club?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *