Zoek
Sluit dit zoekvak.

VACATURES! Veel vacatures!

Tot onze spijt zijn er in de afgelopen tijd enkele vacatures bij gekomen naast de al openstaande vacatures. Met name de taken rondom de jeugd staan vrijwel allemaal open. En dat is een grote zorg voor ons als bestuur. Want het klinkt misschien als een cliché, maar is een waarheid als een koe: wie de jeugd heeft, heeft de toekomst.

De vereniging staat nu in de situatie dat we geen nieuwe kinderen lid kunnen maken, omdat er geen trainers meer zijn voor de jeugd. Veel kanalen en manieren hebben we geprobeerd. Van verenigingen om ons heen tot sportopleidingen. Recent hebben we een noodkreet laten galmen bij de Nevobo en Sport Fryslân, in de hoop dat we via deze organisaties nog iets kunnen doen. De eerste plannen zijn sowieso om met de verenigingen om ons heen gezamenlijk een overleg te gaan voeren en de problemen van ons allemaal op tafel te leggen.

In de tussentijd blijven we zoeken naar een invulling van de vacatures. Want door deze in te vullen, kunnen we weer kinderen werven voor onze mooie sport en de vereniging. Dit zijn de vacatures die we momenteel hebben:

  • Trainer Jeugd B
  • Trainer Jeugd C
  • Trainer CMV

Voor alle trainersfuncties geld dat er een vergoeding beschikbaar is en we vanuit de Nevobo op meerdere manier ondersteuning kunnen regelen. Ben je nog niet ervaren, maar zou je het wel leuk vinden om een opleiding te volgen tot volleybaltrainer? Daar wil de vereniging dan ook graag met je over in gesprek. De Nevobo heeft hier meerdere trajecten voor. Ook zijn er mogelijkheden om oefenvormen te krijgen als trainer. Er is veel ondersteuning mogelijk, nu alleen de mensen nog!

Naast de trainersfuncties hebben we ook onderstaande taken nog steeds vacant:

  • Secretaris
  • Leden toernooicommissie
  • Leden sponsorcommissie

Wil je meer weten? Mail ons via info@triumphera.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *