Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vrijdag 31 mei 2024: buurt- en bedrijven volleybaltoernooi

Dit jaar organiseert volleybalvereniging Triumphera weer het buurt- en bedrijven volleybaltoernooi. Een sportieve avond voor iedereen die het leuk vindt om een paar potjes volleybal te spelen. Neem het als buurten en bedrijven tegen elkaar op. Welke buurt of bedrijf kroont zich tot beste volleybalteam van Kollum en omstreken?

Wanneer? Vrijdag 31 mei vanaf 19.00 uur
Waar? Van der Bij-Hal Kollum
Kosten? € 35,- per team, inclusief consumptie.

Hoe doe je mee?
Verzamel minimaal 6 tot 8 spelers. Er moeten minimaal 2 dames meespelen in de wedstrijden. We proberen de teams zoveel mogelijk in een poule te zetten met gelijke ervaring. Het toernooi is voor alle buurten en bedrijven die het leuk vinden om een potje tegen anderen te volleyballen. Weet je niet vanuit je buurt of een bedrijf een team compleet te maken? Dan mag je het aanvullen met anderen. Ook als je op een andere manier een gezellig team bij elkaar weet te krijgen zijn jullie van harte welkom.  

Heb je een team compleet en wil je meedoen? Dan kun jij je inschrijven via www.triumphera.nl/BBVT let op: VOL=VOL. Er kunnen ongeveer 20 teams meedoen.

Heb je vragen? Deze kun je mailen naar buurtenbedrijventoernooi@triumphera.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *