Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature: Jeugdtrainer(s)

Lijkt het je leuk om onze enthousiaste jeugdleden het volleybalspel (verder) te leren? Laat het ons weten! Wij zijn op zoek naar meerdere volleybaltrainers voor onze jeugdteams.

Voor welke teams?

Op dit moment hebben we drie jeugdteams: CMV-jeugd, Jeugd A en Jeugd B. Deze jonge enthousiaste volleyballers trainen apart van elkaar op woensdagavond. CMV en Jeugd B traint van 17.00 tot 18.00 uur en jeugd A traint van 18.00 tot 19.30 uur. Het gaat in principe om training geven. Wil je de teams ook coachen bij wedstrijden? Dan is dat ook zeker mogelijk!

Wat bieden wij?

Je krijgt een passende vrijwilligersvergoeding voor de training. Ook ontvang je een reiskostenvergoeding. Is het voor jou niet mogelijk om op woensdag training te geven, maar heb je wel interesse? Dan gaan we ook graag met jou in gesprek! Wij kunnen altijd samen met jou kijken naar mogelijkheden om op een andere avond training te geven.

Heb je interesse?

Laat dit dan weten via info@triumphera.nl. Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan contact op met Jellianne Bergsma via telefoonnummer 06-43780648.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *