Zoek
Sluit dit zoekvak.

The Count wint Buurt- en Bedrijven Volleybaltoernooi 2024

Na een paar jaar van afwezigheid werd op vrijdagavond 31 mei 2024 het buurt- en bedrijventoernooi weer georganiseerd door de volleybalvereniging Triumphera in de Van der Bij-hal in Kollum. Er hadden zich maar liefst 14 teams opgegeven die de strijd met elkaar aan durfden te gaan!

Alle teams speelden tegen elkaar in wedstrijden van 8 minuten. Het publiek kon genieten van een aantal spannende wedstrijden, want het niveau was bij sommige partijen hoog en de uitslagen lagen dicht bij elkaar. Maar ook het vermaak was bij een aantal teams belangrijker dan winnen. Al met al zorgde dit voor een geslaagde, sportieve avond.

De bekers gingen dit jaar naar:

  1. The Count
  2. Bakker Metsel & Installaties
  3. Baby Spa Bubblefun

Na de prijsuitreiking werd bij de teams de tactiek voor volgend jaar alweer besproken onder het genot van een hapje en een drankje in de kantine. De organisatie kijkt terug op een geslaagd toernooi en een gezellige avond. Volgend jaar hopen we weer op veel enthousiasme teams!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *