Zoek
Sluit dit zoekvak.

3 januari: Nieuwjaarstoernooi 2020!

Op vrijdag 3 januari willen we graag weer het nieuwe jaar gezamenlijk beginnen met het traditionele Nieuwjaars Mixtoernooi in de van der Bijhal. De organisatie is dit jaar in handen van Dames 1. We hopen op veel aanmeldingen, zodat we er een echt mixtoernooi van kunnen maken.

Het toernooi begint om 19.15 uur. Om ongeveer 21.30 uur zijn de wedstrijden afgelopen. Na afloop zullen we een toost brengen op een sportief en gezond 2020 onder het genot van een hapje en drankje. Aanmelden kan door op onderstaande knop te drukken. Vragen en/of opmerkingen kunnen worden gestuurd naar toernooi@triumphera.nl. We proberen weer zoveel mogelijke gelijke teams te maken, zodat we spannende wedstrijden kunnen spelen! Aanmelden kan t/m 29 december. Graag tot 3 januari!