Zoek
Sluit dit zoekvak.

Competities gestopt

Vorige week hadden wij jullie al op de hoogte gebracht dat we voorlopig niet kunnen trainen. Dit zal helaas voorlopig ook nog zo blijven. De gemeente heeft ons laten weten dat de sporthal ook is gesloten, in ieder geval tot en met 6 april. Zodra de trainingen weer kunnen worden hervat brengen wij jullie op de hoogte.

Daarnaast heeft de Nevobo laten weten dat alle competities, Topdivisie en lager, per direct worden gestopt. In deze link staat hier meer informatie over. De Nevobo geeft aan dat ze graag de meningen willen horen van spelers over competitie-indeling van volgend seizoen. Meer informatie hierover staat ook in het bericht van de Nevobo. Mocht er meer duidelijkheid zijn over het vervolg van de competitie voor volgend jaar dan laten wij dit uiteraard ook weten.

Wij hopen dat iedereen straks weer in volle gezondheid kan volleyballen en dat we goed door de komende periode komen.