Zoek
Sluit dit zoekvak.

Per direct geen trainingen en wedstrijden

Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen die door het kabinet op 13 oktober 2020 zijn aangekondigd, vervallen alle wedstrijden voor minimaal de komende 4 weken. Daarnaast vervallen ook alle trainingen per direct voor minimaal de komende 4 weken. Dit geldt ook voor de trainingen voor woensdagavond 22.00 uur.

Zoals het kabinet heeft aangekondigd wordt gevraagd onze verantwoordelijkheid te nemen en niet de grenzen op te zoeken. Daarom heeft het bestuur besloten per direct alle verenigingsactiviteiten te staken. We willen hierin geen risico’s nemen.

Op een later moment komen we nog terug over de trainingen van de jeugd, de CMV toernooien en de ledenvergadering. De Nevobo gaat de komende tijd uitzoeken op welke manier de competitie hervat moet worden, afhankelijk van de ontwikkelingen rondom de corona maatregelen.

Heb je vragen? Laat het ons dan weten, wellicht kunnen we je verder helpen.