Zoek
Sluit dit zoekvak.

Opnieuw winst voor b-jeugd

Donderdagavond 21 september speelde de B – jeugd een uitwedstrijd tegen Buitenpost. De Kollumers begonnen als koploper in de competitie met 4 punten uit hun eerste wedstrijd. Het begin van de eerst set was duidelijk niet voor Triumphera. Na slechts een paar minuten stonden ze al met 7-1 achter maar gelukkig bleef de jeugd rustig en door technisch goed te blijven spelen was dat gat weer snel gedicht. En ze bleven goed doorgaan want deze eerst set werd vrij gemakkelijk gewonnen.

De tweede set werden 3 nieuwe spelers ingebracht en dit leidde tot een slechter spelbeeld. Tot 20-20 ging het gelijk op maar door kleine onnodige foutjes werd deze tweede set weggegeven. De derde set was de orde weer hersteld. Wederom met 3 nieuwe spelers ging het crescendo en al snel had onze jeugd een ruime voorsprong te pakken. Buitenpost bleef de bal vaak in één keer overspelen terwijl Triumphera goed technisch bleef volleyballen. De derde set werd dan ook met ruime cijfers binnen gehaald. De laatste set, met weer de basis zes van de eerste set, liep alles weer goed. Niet dat bij Buitenpost niets lukt maar er zat duidelijk nog geen structuur in. Gedurende de vierde set kwamen de wissels er nog in vanaf de stand 6-13 en ook deze vierde set liep het gesmeerd. Aan het einde van deze sportieve avond was de conclusie dat Triumphera als een geoliede machine aan de competitie is begonnen met 8 punten uit 2 wedstrijden. De setstanden en het punten verschil van deze avond zegt genoeg. Buitenpost 63 gescoorde punten maar Kollum 98. Eind uitslag: 12-25, 25-23, 13-25, 13-25.

1-3 winst voor de Kollumers betekende als beloning naar de Anytyme om te vieren dat ze de koppositie verstevigd hadden. Chapeau B-jeugd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *